Най-доброто натурално хапче за сън, плюс течни капки. Допринася за естествена релаксация, събуждане с чувство на свежест. Натурални съставки. Бързо усвояване и макс

Най-доброто натурално хапче за сън, плюс течни капки. Допринася за естествена релаксация, събуждане с чувство на свежест.

BGN 16.79

Новинка

Налично

✅ СУБЛИНГВАЛЬНОЕ ИЗПОЛЗВАНЕ спомага за БЪРЗО, безопасно и ефективно отговор.Сублингвальное въведение е най-бързият начин за засмукване и най-ефективният от всички изгледи на хранителни добавки.Най-добрата комбинация за естественото отпускане и сън.✅ НАТУРАЛНА ОРГАНИЧНА ФОРМУЛА, МАКСИМАЛНА ЯКОСТ на опън С НАЙ-ЕФЕКТИВНИ И СЪЩЕСТВЕНИ ВЕЩЕСТВА (комплекс от аминокиселини Biotoplevel Sleep Amino Peptide Complex, мелатонин, Avena Sativa, хмел, лайка, Цвете Пасиона, витамини и минерали) в лесно усвоими и много ефективна течна форма за насърчаване на естествена релаксация и здравословния и спокоен сън.СУБЛИНГВАЛЬНОЕ ПРИЛАГАНЕ спомага за БЪРЗО, безопасно и ефективно отговор.Тъй като веществата, съдържащи се в нашите продукти, се абсорбира директно под езика и попадат в кръвния поток, без да преминават през стомашно-чревния тракт, нашият продукт осигурява най-високата бионаличност или на оптималното използване на всички активни съставки.Тъй като вещества, влизащи в състава на нашите продукти, се абсорбира директно под езика и попадат в кръвния поток, без да преминават през стомашно-чревния тракт, нашият продукт осигурява най-високата бионаличност или на оптималното използване на всички активни съставки. ✅ НИКАКВИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ.Сублингвальное въведение е най-бързият начин за засмукване и най-ефективният от всички изгледи на хранителни добавки.